Keyboardförstärkare

Roland CM-110

Roland_CM-110_system

Roland_CM-110_kontroller Roland_CM_110_baksida
           Subwooferns kontroller              Subwooferns baksida
   
  Dagens elektroniska musikinstrument kan producera ljud med imponerande bredd,från lägsta åskmuller till sylvass diskant. Roland är stolt över att kunna presentera en ny serie närfältsmonitorer som konstruerats helt i syfte att kunna hantera ljudkraven från moderna synthesizers, digitaltrummor, utrustning för mediaproduktion och liknande. Nya CM-110 är ett 2.1-kanals system med en integrerad skyddskrets som kan hantera fullfrekventa inkommande signaler med ”fullt ställ” och ändå leverera ett fantastiskt ljud med höga prestanda och CUBE-pålitlighet. Detta nya, kraftfulla CUBE-system gör att du får en maximal upplevelse av din musik.
  • 2.1-kanal system med hög ljudkvalitet och fullt frekvensomfång
  • Specialtillverkade högtalare med skyddskrets som hanterar signaler med stort dynamiskt omfång eller kontinuerlig hög nivå (syntar, V-Drums etc.)
  • Flexibla anslutningsmöjligheter för att kunna hantera elektroniska musikinstrument som V-Drums, keyboards och stage-pianon, likväl som mediaproduktionsutrustning, audiospelare och hemmaunderhållningssystem
  • 3-kanalers multimediaingång; Digital-in, stereo minitele och RCA-typ
  • Extern mixer kan anslutas till de balanserade (XLR) ingångarna för att expandera anslutningarna
  • 100W sammanlagd uteffekt, fördelad över två 25W satellithögtalare och en 50W sub

CM-110 består av en huvudenhet (subwoofer) och två satellithögtalare. Den flexibla ingångsdelen gör det möjligt att ansluta många olika typer av analog och digital utrustning, till exempel elektroniska instrument, audiospelare – ja till och med datorer. Det fylliga, djupa soundet gör systemet mycket lämpligt för olika typer av hemmaunderhållningssystem, spelkonsoler osv. CM-110 lämnar kraftfulla 100W i sammanlagd utgångseffekt. Fyll ditt hem eller studio med ett kraftfullt ljud och njut av musik i ett ordentligt ”full-range” format – som musiken skapats för.

En skyddande hand

CM-110 innehåller high-performance högtalare med inbyggda skyddskretsar för att ”tämja” extremt dynamiska signaler och/eller kontinuerligt höga signalnivåer från instrument som t.ex. syntar, V-Drums etc. Med andra ord, denna CUBE är byggd för att stå emot det mesta i utrustnings- och signalväg. Som ett led i att också dra sitt strå till en mer miljöanpassad linje så innehåller systemet Auto-Off switchar som undviker onödig strömförbrukning genom att stänga ned efter en längre tids inaktivitet.

Hands-On kontroll

Var och en av de tre ingångskanalerna har sin egen volymkontroll, med en gemensam Mastervolym. En Phase-switch fasvänder omedelbart signalen som går till subwoofern vilket gör det enklare att hitta den bästa placeringen i rummet. De två EQ-rattarna justerar volymen för de lägre och högre frekvenserna medan Woofer-ratten ställer subwooferns utgångsvolym.

Två års garanti.

Pris 3,840:-


Laney AH 100

Laney_AH100

Laneys multiförstärkare. Kan användas som kompakt-PA eller ren instrumentförstärkning.
Fungerar alldeles utmärkt till keyboard, mickar, digitaltrummor, iPod, CD/mp3 o.s.v.

 • 65 Watt, vinklingsbar med 12” Celestionelement och HF driver.
• 2 kanaler med 2-bands EQ, kanal 1 med XLR och teleingång, kanal 2 tele och phono in.
• Global 3-bands EQ på mastersektionen.
• Anslutningar för hörlurar, DI, FX-loop och footswitch.

Två års garanti.

Pris 2.595:-


Roland KC 350USD

Roland_KC350_front_baksida_o_kontroller

Keyboardförstärkare 120W. 12" högtalare + horn tweeter. 3-bands EQ + subwoofer output (tele).

4 kanaler: kanal 1 har Mik(XLR)/Line(tele) och kanalerna 2-4 är line(tele).

AUX In jacks (RCA) - Stereo link In (tele) - Stereo link Out (tele) - Hörlurs jack (stereo tele)

KC-350 har en robust design: filtad med kantskydd och metallfront.

Två års garanti.

Pris 4.710:-

Copyright © 2015 Forss Musik Katrineholm. Alla rättigheter reserverade.